تحلیل شماره 2 طلا

قیمت طلا و مس در روز دوشنبه(4 مهرماه) کاهش یافت، زیرا دلار به بالاترین حد خود در 20 سال اخیر رسید و نگرانی‌ها از افزایش نرخ بهره و رکود اقتصادی بالقوه افزایش یافت.

بازار فلزات هفته گذشته پس از اینکه فدرال رزرو ایالات متحده نرخ بهره را افزایش داد و نسبت به مشکلات اقتصادی احتمالی هشدار داد، به دلیل تلاش برای مقابله با تورم سرسام آور، سقوط کرد.

شاخص‌های اقتصادی منطقه یورو و بریتانیا نیز انقباض شدیدی را در فعالیت‌های تجاری نشان دادند که ترس از رکود اقتصادی را تشدید کرد و چشم‌انداز تقاضا برای بازارهای فلزی را کاهش داد.

هر اونس طلا بدون تغییر در حدود 1643.82 دلار بود، در حالی که معاملات آتی طلا تا ساعت 23:31 به وقت گرینویچ با 0.3 درصد کاهش به 1651.30 دلار در هر اونس رسید. هر دو ابزار پس از ثبت ضررهای شدید در هفته گذشته، در پایین ترین سطح خود از اوایل سال 2020 معامله می شوند.

شاخص دلار در روز دوشنبه پس از اینکه برای مدت کوتاهی به بالاترین حد خود در 20 سال اخیر رسید، اندکی کاهش یافت. انتظار می‌رود که با ادامه افزایش نرخ‌های بهره توسط فدرال رزرو، قدرت دلار تداوم داشته باشد.

قیمت طلا در سال جاری متحمل ضررهای سنگینی شده است زیرا چشم انداز افزایش بازدهی معامله گران را به سمت دلار و خزانه داری سوق داده است. با توجه به اینکه طلا در هفته گذشته به زیر دو سطح حمایتی اصلی یعنی 1700 دلار و 1650 دلار سقوط کرد، اکنون معامله گران برای کاهش بیشتر قیمت شمش در نظر گرفته اند.

در میان فلزات صنعتی، معاملات آتی مس در روز دوشنبه با 0.4 درصد کاهش به 3.3575 دلار در هر پوند رسید و نزدیک به کمترین میزان در دو ماه گذشته معامله شد. قیمت‌های فلز قرمز در هفته گذشته پس از انبوهی از قرائت‌های ضعیف اقتصادی که نگرانی‌ها را نسبت به کندی رشد اقتصاد جهانی ایجاد کرد، نزدیک به 5 درصد سقوط کرد.

قیمت مس در سال جاری تحت تاثیر رکود اقتصادی در واردکننده اصلی چین قرار گرفته است. کندی فعالیت صنعتی در ایالات متحده و اروپا تنها زیان های اخیر را تشدید کرده است.

در این باره بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری:

برچسب های نوشته

مقالات اخیر

نوسانات طلا

راهنمای معاملات در نوسانات طلا

اولین سؤال طبیعی که برای جامعه تجاری مطرح می‌شود این است که مبانی اقتصادی قانع‌کننده پشت معامله در نوسانات کالا چیست؟ نوسانات با نوسانات قیمتی

درخواست تماس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورکشاپ تخصصی

آموزش سواد مالی مدیران